Ion Dichiseanu, Simona Florescu / VIDEO Dichiseanu și Simona Florescu, duet de excepție ... : Adevăruri nespuse despre povestea de dragoste dintre ion dichiseanu şi simona florescu:. În 1986, simona florescu a devenit soția lui ion dichiseanu când avea doar 19 ani, iar actorul cu 35 de ani mai mult. Ion dichiseanu si fosta sa sotie, simona florescu, locuiesc din nou impreuna! Simona florescu şi ion dichiseanu. Era internat în spitalul floreasca din bucurești, de mai multe luni, iar familia sa a sperat, până în ultima clipă, la o minune. Vedeta a dezvăluit că ion dichiseanu a decedat în brațele fiicei lor, ioana.

De altfel, acesta scrie și o carte, în 1995, despre amănuntele picante din viața sa, frumoasa. Ion dichiseanu avea în 2015 o pensie de doar 1.500 de lei, conform presei din acea perioadă. Era internat în spitalul floreasca din bucurești, de mai multe luni, iar familia sa a sperat, până în ultima clipă, la o minune. Simona florescu a făcut declarații cutremurătoare după moartea lui ion dichiseanu. Vedeta a dezvăluit că ion dichiseanu a decedat în brațele fiicei lor, ioana.

Cine este Simona Florescu și în ce relații este acum cu ...
Cine este Simona Florescu și în ce relații este acum cu ... from ominune.life
Simona florescu a menționat că mănâncă foarte rar prăjituri. Manechinul mircea duţia, tânărul pentru care ea a divorţat de marele actor, a murit la vârsta de doar 45 de ani în urma unui infarct. Simona florescu a dezvaluit ca ion dichiseanu a murit in bratele fiicei lor, ioana. Celebrul actor era internat la spitalul floreasca din bucurești de aproximativ patru luni de zile. În 1986, simona florescu a devenit soția lui ion dichiseanu când avea doar 19 ani, iar actorul cu 35 de ani mai mult. Ţinutele vestimentare neaşteptate purtate de simona florescu şi ioana la înmormântarea lui ion dichiseanu sunt, de fapt, un ultim omagiu adus artistului. Anunțul a fost făcut de artistă pe contul său de socializare. Ion dichiseanu a murit joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani.

Ion dichiseanu a murit astăzi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani.

Simona florescu, fosta lui soție, a făcut primele declarații după trecerea în neființă a celebrului actor. Ion dichiseanu avea în 2015 o pensie de doar 1.500 de lei, conform presei din acea perioadă. Studiase pianul, frecventase scoala de muzica. Simona florescu, mesaj cutremurător după moartea lui ion dichiseanu. Simona florescu a dezvaluit ca ion dichiseanu a murit in bratele fiicei lor, ioana. Era internat în spitalul floreasca din bucurești, de mai multe luni, iar familia sa a sperat, până în ultima clipă, la o minune. Manechinul mircea duţia, tânărul pentru care ea a divorţat de marele actor, a murit la vârsta de doar 45 de ani în urma unui infarct. Vedeta a dezvăluit că ion dichiseanu a decedat în brațele fiicei lor, ioana. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ion dichiseanu a murit joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Simona florescu avea să dezvăluie că actorul a murit. Artistul era internat la spitalul floreasca de mai bine de trei luni, iar familia a separt până în ultima clipă că se va însănătoși. Celebrul actor ion dichiseanu a murit la 87 de ani, în spital.

Ion dichiseanu a murit joi, la spitalul de urgență floreasca, unde era internat de câteva luni. Fosta soție a lui ion dichiseanu, devastată în urma tragicului deces. Ţinutele vestimentare neaşteptate purtate de simona florescu şi ioana la înmormântarea lui ion dichiseanu sunt, de fapt, un ultim omagiu adus artistului. Simona florescu, mesaj cutremurător după moartea lui ion dichiseanu. Simona florescu şi ion dichiseanu.

Simona Florescu, fosta soţie a lui Ion Dichiseanu, a ...
Simona Florescu, fosta soţie a lui Ion Dichiseanu, a ... from spynews.ro
Lumea o confunda pe cântăreață cu angela similea. Ion dichiseanu a murit joi, la spitalul de urgență floreasca, unde era internat de câteva luni. Simona florescu, mesaj cutremurător după moartea lui ion dichiseanu. Simona florescu avea să dezvăluie că actorul a murit. Simona florescu a menționat că mănâncă foarte rar prăjituri. Avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, ioana. Ion dichiseanu a murit joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. În ultimii ani din viață, aproape de artist au fost întotdeauna fiica ioana și fosta soție, simona florescu.

Ion dichiseanu a murit joi, la spitalul de urgență floreasca, unde era internat de câteva luni.

Era internat în spitalul floreasca din bucurești, de mai multe luni, iar familia sa a sperat, până în ultima clipă, la o minune. Simona florescu a devenit soția lui ion dichiseanu, în anul 1986, când avea doar 19 ani, iar actorul cu 35 de ani mai mult. Simona florescu, fosta lui soție, a făcut primele declarații după trecerea în neființă a celebrului actor. Simona florescu avea să dezvăluie că actorul a murit. Potrivit informațiilor oferite recent de simona florescu, fosta soție a lui ion dichiseanu, regretatul actor a început să se simtă rău de ieri. Ion dichiseanu, pensie modestă din partea statului român. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Este vorba de un imobil comercial pentru care obținea în 2015 un venit lunar de 700 de euro. În ultimii ani din viață, aproape de artist au fost întotdeauna fiica ioana și fosta soție, simona florescu. Ion dichiseanu avea în 2015 o pensie de doar 1.500 de lei, conform presei din acea perioadă. Adevăruri nespuse despre povestea de dragoste dintre ion dichiseanu şi simona florescu: Am sperat pana in ultimul moment, credeam ca, totusi, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Studiase pianul, frecventase scoala de muzica.

Simona florescu a făcut declarații cutremurătoare după moartea lui ion dichiseanu. La 52 de ani ion dichiseanu a cunoscuto pe simona florescu , cu 34 de ani mai tanara decat el , la galati. Era internat în spitalul floreasca din bucurești, de mai multe luni, iar familia sa a sperat, până în ultima clipă, la o minune. Simona florescu a menționat că mănâncă foarte rar prăjituri. Simona florescu avea să dezvăluie că actorul a murit.

Simona Florescu, fosta soţie a lui Ion Dichiseanu, a ...
Simona Florescu, fosta soţie a lui Ion Dichiseanu, a ... from spynews.ro
Celebrul actor era internat la spitalul floreasca din bucurești de aproximativ patru luni de zile. Anunțul a fost făcut de artistă pe contul său de socializare. Vedeta a dezvăluit că ion dichiseanu a decedat în brațele fiicei lor, ioana. Lumea o confunda pe cântăreață cu angela similea. Chiar dacă cei doi au divorțat cu ani în urmă, după separare au avut o relație bună. Potrivit informațiilor oferite recent de simona florescu, fosta soție a lui ion dichiseanu, regretatul actor a început să se simtă rău de ieri. Actorul ion dichiseanu a murit, astăzi, 20 mai, la 87 de ani. Simona florescu şi ion dichiseanu.

Ion dichiseanu a murit joi, la spitalul de urgență floreasca, unde era internat de câteva luni.

Ion dichiseanu a murit joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Ion dichiseanu a murit astăzi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Am sperat pana in ultimul moment, credeam ca, totusi, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Fosta parteneră de viață a celebrului actor ion dichiseanu pregătește un duet cu acesta. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ion dichiseanu si fosta sa sotie, simona florescu, locuiesc din nou impreuna! Actorul ion dichiseanu a murit, astăzi, 20 mai, la 87 de ani. Ion dichiseanu avea în 2015 o pensie de doar 1.500 de lei, conform presei din acea perioadă. Ion dichiseanu a murit joi, la spitalul de urgență floreasca, unde era internat de câteva luni. Avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, ioana. Ion dichiseanu a murit pe 20 mai, la spitalul de urgențe florească din capitală. Îmbrăcate în negru, atât ioana cât și mama sa au ales să își acopere umerii cu un sacou alb imaculat, iar la gât au câte o eșarfă fină, colorată, combinație vestimentară. Potrivit informațiilor oferite recent de simona florescu, fosta soție a lui ion dichiseanu, regretatul actor a început să se simtă rău de ieri.